Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dominika Gottová (50) se vrátila z Finska do Prahy. Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) ale nechce v Česku zůstat natrvalo. Přiletěla jen proto, aby si vyřídila záležitosti ohledně bytu. Žít plánuje nadále ve Finsku, kde bojovala v léčebně se závislostí na lécích a alkoholu.

„Přiletěla jsem vystěhovat byt a rozloučit se s kamarády. Mám domov znovu ve Finsku a jsem tam opět šťastná. To je jediné, na čem mi záleží. Moje přání se vyplnilo,“ řekla Super.cz Gottová, jež se teď léčí ambulantně.

„Jsem stále pod dohledem lékařů, chodí mi domů kontroly, a když zjistí, že léčbu nedodržuji, tak mi ji okamžitě ukončí,“ vysvětlila Dominika, která chce udělat tlustou čáru za svým pobytem v Praze.

„Na léčení jsem měla nastoupit už v Praze, ale nechtěla jsem tam být pod dohledem lidí,“ říkala nedávno.

Ve Finsku se prý cítí nejšťastněji už jen proto, že ji nikdo nezná. Dala se také dohromady s manželem Timem Tolkkim (55), jenž je ale momentálně pracovně v Mexiku, a tak je Dominika v Helsinkách sama. „Podporuje mě na dálku a jsme denně v kontaktu,“ ujistila nás Gottova dcera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám