Hlavní obsah
Článek

Stejně jako tomu bylo u většiny partnerek Jaromíra Jágra (52), i jeho současná láska Dominika Branišová (27) se ocitla pod palbou kritiky. Někteří hateři se domnívají, že slavného hokejistu „klofla“ jen pro zviditelnění nebo za nekalými účely, a tvrdí, že dříve po ní v modelingu neštěkl ani pes. Brunetka se rozhodla k rýpavým komentářům vyjádřit.

„Nikdy jsem se neúčastnila žádné soutěže miss, ani nepřemýšlela o tom, že bych šla na casting. Jednoduše proto, že jsem netoužila, aby se o mně psalo v novinách nebo mluvilo v televizi. Od 16 let jsem se z vlastní vůle věnovala modelingu a cestovala po světě,“ svěřila se Dominika, která také prozradila, proč v minulosti pracovala hlavně v zahraničí.

Dominika Branišová

„V Čechách jsem nikdy příliš práce neměla, protože se o mně nepsalo a taky proto, že svým vzhledem nijak nepřevyšuji ostatní. V zahraničí je pro modelky práce více a já jsem si téměř nikdy nemohla stěžovat na její nedostatek,“ vysvětluje na svém instagramovém profilu. Sociální sítě si na začátku vztahu s hokejistou raději smazala. Přiznává, že na takový mediální zájem nebyla připravená.

Brunetka dále poukazuje na to, že u klientů ve světě byla oblíbená. „Do práce jsem vždy chodila na čas, na nic si nestěžovala a většinu času se usmívala,“ říká Jágrova kráska, která několik let pendlovala mezi Prahou a Milánem. Nyní se usadila v Čechách a hateři v tom zřejmě vidí předem promyšlený tah.

„Byla jsem se svým životem naprosto spokojená a nic mi nechybělo. Osud tomu ale chtěl jinak a já nyní dostávám více pracovních příležitostí v Čechách. Každou takovou nabídku beru s pokorou a vděčností. Rozhovory poskytuji pouze pokud je to spojené s propagací nějaké spolupráce, jinak je striktně odmítám,“ dodává Dominika Branišová.

Reklama

Další články

Načítám