Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lady Gaga (38) uchvátila v krásných svatebních šatech, které oblékla při natáčení v Římě. Ve snímku House of Gucci ztvární Patrizii Reggiani a provdá se za Maurizia Gucciho v podání Adama Drivera.

Biografické drama Ridleyho Scotta bude pojednávat o jejich svatbě, rozvodu a pokusech Reggiani o vraždu Gucciho.

Zpěvačce to ve svatebním nesmírně slušelo. Svatbu si tak mohla vyzkoušet aspoň ve filmu. V reálu byla sice už dvakrát zasnoubená, ale ani jednou to nakonec neklaplo.

Poprvé kývla na žádost o ruku herci Tayloru Kinneymu, s nímž randila čtyři roky, než se zasnoubili. Rok po zasnoubení se ale rozešli.

O rok později, v roce 2017 poznala Cristiana Carina, s nímž jí to vydrželo dva roky. I on jí navlékl prsten. Krátce před udílením Oscarů, kde zpěvačka získala ocenění za nejlepší filmovou píseň, oznámili rozchod.

Lady Gaga je aktuálně ve vztahu s Michaelem Polanskym, vztah zveřejnila v únoru loňského roku. Působí velmi zamilovaně a na partnera pěje samou chválu. Třeba to bude právě on, kdo ji jednou odvede k oltáři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám