Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nezdravá kalorická strava a nulový pohyb. Tak přesně to stálo zatím, že stavební dělník z ruského Krasnodaru Denis Shevchenko (31) neustále tloustl. Když mu bylo 28 let, podíval se na sebe do zrcadla a byl naprosto znechucen. Vážil 181 kilogramů a celkem logicky se mu nelíbilo, jak vypadá.

Rozhodl se proto pro kompletní změnu životního stylu. Díky pevné vůli a tvrdé dřině se mu to podařilo a z tlouštíka se stal muž, který se účastní soutěží v silovém trojboji.

Ještě předtím se ládoval sladkostmi, popíjel pivo a cpal se ve velkém pečivem. Navíc se vůbec nehýbal. Když se rozhodl pro životní změnu, začal pravidelně cvičit ve fitku a do svého jídelníčku zařadil jen výživově hodnotné potraviny – zeleninu, libové maso nebo vejce. Samozřejmostí bylo vynechání alkoholických a sladkých nápojů.

Denis najednou začal mít víc energie, což se projevilo i v posilovně, kde zvedal čím dál tím větší váhy. Nakonec se mu podařilo zhubnout až na 91,5 kilogramu a vypadá skvěle. Na jeho transformaci se podívejte v galerii.

Reklama

Další články

Načítám