Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Unikátní seriál Koruna z dílny Netflixu pomalu spěje do finále. V červenci by mělo začít natáčení páté série, která je předposlední a ve které se znovu vymění celé herecké obsazení.

Stejně jako se měnili hlavní představitelé po druhé sérii, tak i na pátou a šestou jsou vybraní starší herci, aby věrohodně zahráli stárnoucí členy královské rodiny.

V roli královny vystřídá oscarovou Olivii Colman (47) Imelda Staunton (65) a jejího muže, prince Philipa, převezme herec Jonathan Pryce (73).

Princeznu Dianu si po cenami ověnčené Emmě Corrin (25) nyní zahraje Elizabeth Debicki (30). Jejího manžela, prince Charlese, bude od páté série hrát Dominic West (51).

Ani Helena Bonham Carter v roli princezny Margaret nezůstává a nahradí ji Lesley Manville (64).

Poslední dvě série o královské rodině pojmou období od roku 1990 do roku 2003. Toto období v sobě nese velké množství událostí, včetně oslav 40. výročí na trůnu či zlatou svatbu královny Alžběty II. (†96) s princem Philipem. V těchto letech přichází na řadu také tři tragické události, kterými bylo úmrtí princezny Margaret, odchod královny matky a princezny Diany. Tvůrci o tom, co vše se objeví a neobjeví v seriálu, zatím mlčí.

Líbí se vám nové přeobsazení v seriálu Koruna?
Ano
69,3 %
Ne
30,7 %
Celkem hlasovalo 6251 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám