Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Leona Šenková (28), kterou si diváci pamatují z první řady Česko Slovenské SuperStar, loni neprožila zrovna úspěšný rok. I ji zasáhla pandemie koronaviru, a navíc se po sedmi letech vztahu rozešla s přítelem.

„Minulý rok jsem si opravdu "užila", ale spíše negativně. Celé to v podstatě začalo od začátku pandemie. Člověk nejprve přišel o všechny koncerty a vystupování, natáčení nových písní atd., to vše bylo zrušeno. Také jsme vzájemně přišli o sociální kontakty mezi sebou. Nikdo nevěděl, co bude, a nikdy by mě ani nenapadlo, že rok od karantény se v podstatě nic nezmění. Poslední koncert jsem měla v září v Praze na akci Helppes super den,“ svěřila Super.cz Leona Šenková.

A to nebylo zdaleka všechno. „Také jsem přišla o práci vychovatelky ve školní družině z důvodu organizačních změn. A do toho jsem na podzim opustila svou sedmiletou lásku, se kterou mám syna Karla, který nedávno oslavil narozeniny a v září tohoto roku už půjde do 1. třídy,“ prozradila zpěvačka.

Konec vztahu ji mrzí, ale s bývalým přítelem se snaží vycházet. „Nikdy jsem nebyla zastáncem rozpadlých vztahů, kor když v tom jsou děti. Je škoda, že se lidé nedokážou trochu změnit. Ale i přesto se snažíme spolu s otcem syna vycházet dobře, už jen kvůli němu. Nemá smysl se dohadovat. Snažíme se k tomu přistupovat co nejlépe. Doba je složitá a nemělo by to smysl,“ míní zpěvačka, jež má naštěstí novou práci.

„Dnes v době pandemie mám naštěstí dobrou práci ve svém oboru, a to ve školství, pracuji ve školce Lentilka v Pardubicích,“ podělila se o svou radost zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám