Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Avril Ramona Lavigne je slavná francouzsko-kanadská zpěvačka převážné punk-rockové hudby. Před devatenácti lety se proslavila hitem Complicated, kde už měla jasně vyladěný styl, který se skládal hlavně z v ležérního oblečení a punkových doplňků.

O to překvapivější je, že tahle milovnice černé barvy, objemných teplákovek a ostrých doplňků si zamilovala pěkně drahé kabelky. Jejím nejoblíbenějším kouskem, který se objevuje opakovaně na snímcích, které pořizují paparazzi, je "Birkinka" od módního domu Hermés.

Tahle legendární kabelka, která získala jméno po slavné herečce a zpěvačce Jane Birkin, se prodává v cenovém rozmezí 200 tisíc až 2,5 miliónu korun podle provedení a velikosti. Avril má ve své sbírce rozhodně aspoň pět provedení této kabelky, a jakými barvami se může pochlubit, se můžete podívat v galerii níže.

Zpěvačka už byla dvakrát vdaná, a to za zpěváka Sum 41 Derycka Whibleyho a později i frontmana skupiny Nickelback Chada Kroegera. První manželství vydrželo 4 roky a další už bylo o polovinu kratší.

Nyní randí s dalším hudebníkem, který vystupuje pod jménem Mod Sun. Na snímcích níže jej poznáte podle neonově zbarvených vlasů.

Reklama

Další články

Načítám