Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Soutěž krásy Mrs. Srí Lanka skončila skandálem. Po nedělním finálovém vyhlášení vítězky, jíž se stala jednatřicetiletá Pushpika De Silva, si slovo vzala její předchůdkyně a současná Mrs. World Caroline Jurie (28), která jí korunku z hlavy strhla s tím, že dle pravidel nesmí být účastnice rozvedené.

„Je pravidlo, které vylučuje ženy, které již byly vdané a jsou rozvedené. Takže korunka patří druhému místu,“ řekla Jurie. De Silva mezitím pódium opustila.

Organizátoři se ženě následně omluvili a potvrdili, že vítězka je sice s partnerem v odloučení, rozvedená ale není. Korunku jí tedy vrátili. „Být v odloučení a rozvod jsou úplně odlišné věci. Nejsem rozvedená žena,“ napsala později i De Silva na sociální síti.

Tam také uvedla, že po incidentu měla zranění na hlavě a musela na ošetření do nemocnice a že proti „bezpředmětnému a urážlivému“ chování podnikne právní kroky.

Režisér pořadu Chandimal Jayasinghe britské BBC řekl, že organizátoři jsou z chování Jurie zklamaní. „Je ostuda, jak se Caroline Jurie na jevišti zachovala, a organizace Mrs. World už začala s šetřením incidentu.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám