Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární herec Oldřich Vlach (79) se po delší době objevil na televizní obrazovce v detektivním seriálu Specialisté. Postava otce kapitána Kováře (Jiří Hána) a dědy jeho syna Davida se mu hraje dobře, i když po několika operacích páteře mu zrovna není do skoku.

Na roli otce kriminalisty Kováře kývnul poté, co ho na Nově ubezpečili, že o něj bude dobře postaráno. „Řekli mi, že dědek může chodit o holi, tak proč ne. Já už mám značná pohybová omezení kvůli operacím páteře. Jsou na mě hrozně milí, starají se dokonce, jestli už se byl dědeček vyčůrat,“ se smíchem vyprávěl Super.cz Vlach, jakou má péči.

V seriálu, který zaznamenal během velikonočního pondělního večera rekordní sledovanost, láká svého přezaměstnaného syna na pivko. Tudíž jsme chtěli vědět, zda má také rád zlatavý mok. „Jo, bejvávalo, moc jsem měl rád pivo, vždyť pocházím z Plzeňska. Jenže mi najednou zničehonic přestalo chutnat, stejně jako ostatní alkohol! A tak si večer se ženou dáváme čaj,“ řekl nám herec, který je ženatý 45 let a diváci ho znají také jako rostlináře Jaromíra z komedie Vesničko má středisková.

Stejně to dopadlo i s kouřením. Ze dne na den s ním před 40 roky seknul, ačkoliv se považoval za tvrdého kuřáka. „Já o sobě teď prohlašuji: Jsem starej smutnej muž, plnej touhy, kterou není čím naplnit,“ pobavil nás pan Vlach, Ten kvůli obtížím s páteří ukončil loni angažmá v Divadle na Vinohradech, kde působil 29 let.

„Časově se to potkalo s propuknutím covidu. Můj kolega Jirka Maryško to vtipně komentoval: Bez tebe se žádné divadlo neobejde, proto všechna divadla zavřela,“ dodal pro Super.cz na závěr.

Reklama

Další články

Načítám