Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený kuchař a bývalý účastník StarDance Emanuele Ridi (50) má covid. Podle informací Super.cz se bohužel jedná o těžší průběh onemocnění, při kterém byla nutná hospitalizace.

Zákeřný virus se bohužel nevyhýbá ani mladším ročníkům a lidem, kteří žijí aktivně. To je případ i známého italského kuchaře, který ve volném čase sportuje, především běhá. Informaci o hospitalizaci nám potvrdila jeho sympatická přítelkyně Sára.

„Manu má středně těžký průběh, děláme vše pro to, aby mu bylo lépe a byl zase co nejdříve zpátky doma,“ řekla Super.cz. S ohledem na partnerův zdravotní stav a citlivé téma si ovšem nepřeje sdělovat bližší podrobnosti.

V nemocnici skončily i jiné známé tváře. Několik týdnů byl s covidem upoután na lůžko známý scenárista Ivan Hubač. „Bezmála tři neděle mě na infekčním a neurologickém oddělení vraceli lékaři a zdravotní sestry zpátky do života," prozradil Super.cz scenárista snímku Lída Baarová nebo seriálů Sanitka 2 či Zločiny Velké Prahy.

Ze zahraničních celebrit se hospitalizace nevyhnula například Melu Gibsonovi, který loni strávil v nemocnici týden.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám