Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seriál Krok za krokem patřil v devadesátých letech k těm nejoblíbenějším a stále je hojně reprízován. Rodinný seriál měl v USA premiéru v roce 1991 a na obrazovkách vydržel sedm sezón.

Krok za krokem sledoval osudy rodiny Carol Fosterové a Franka Lamberta, kteří dohromady vychovávali šest dětí. Jedním z nich byl i blonďatý šprt s brýlemi Mark Foster, kterého ztvárnil herec Christopher Castile.

Christopher Castile je dnes profesor na univerzitě.

Ten se v seriálu objevil ve svých jedenácti letech a jeho hvězda rychle stoupala. V Kroku za krokem hrál celkem sedm let, ale nebyl to jen herec jedné seriálové role. Diváci si ho pamatují také z rodinných filmů Beethoven a Beethoven 2, kde si zahrál po boku psího kamaráda bernardýna.

Později se nějakou dobu věnoval i dabingu, ale nakonec herectví, jak už to tak u dětských herců bývá, pověsil na hřebík. V Kroku za krokem hrál intelektuála a tím se stal i ve skutečném životě. Vystudoval univerzitu a stal se profesorem politologie a historie na univerzitě v Kalifornii. Dnes je z bývalého herce čtyřicátník a na své role už jen vzpomíná. Napsal například autobiografickou knihu, kde popisuje, jaké to je být dětským hercem, včetně dopadů na jeho psychiku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám