Hlavní obsah
Článek

Jasmina Alagič (34) se od mateřských povinností vrací zpátky ke své původní profesi. Stane se novou moderátorkou show Česko Slovensko má talent.

V poslední době byla manželka rappera Rytmuse (47) především maminkou a ve volném čase také influencerkou, protože počty jejích fanoušků na sociálních sítích rapidně vzrostly a Jasmina se zařadila mezi známé tváře, které firmy oslovují k reklamám a spolupracím.

Zdá se ale, že sociální sítě ji nenaplňují tak jako práce moderátorky a není proto divu, že od režie přijala nabídku moderování talentové show, jejíž další řadu uvede televize Prima a slovenská JOJ na podzim. Jasmina má s velkým televizním přenosem zkušenosti, v minulosti moderovala SuperStar a její kariéra odstartovala na stanici Fashion TV, kde provázela společenskými akcemi a módními přehlídkami.

Brunetka s bosenskými kořeny v Talentu nahradí svou slovenskou předchůdkyni Lujzu Garajovou a stane se novou parťačkou Davida Gránského (32). Do poroty jako už každoročně zasednou Jaro Slávik (49), Marta Jandová (49), Diana Mórová (54) a Jakub Prachař (40).

Přestože jsou mnozí diváci z nové moderátorky nadšení a gratulují režii k povedenému výběru, jako vždy se najdou tací, kteří mají vůči manželce drsného rappera předsudky a na stránkách televize ji začali silně kritizovat.

„Takže se dívat nebudu, děkuju,“ prohlásila hned rozhodně jedna z divaček. „To je apríl? To, co předvedla jako moderátorka SuperStar, stačilo. Bez Leoše nebyla schopná dokončit ani větu. A prý že pohotová a vtipná moderátorka. Totální amatérka, může moderovat jen vesnickou zábavu,“ napsal další fanda, který Alagič nešetřil.

„To už jste nemohli vybrat horší individuum? Ani Lujza se tam moc nehodila a vy tam dáte Alagič??? Těšila jsem se na show, je moje oblíbená, ale tímhle jste to pokazili pořádně, nevím, jestli se na to bude dát dívat... Škoda, velké zklamání...,“ reaguje další divačka.

Ke kritice na sociálních sítích se vyjádřila také Jasmina, která se svým pověstným optimismem a úsměvem od ucha k uchu všechny hatery ubezpečila, že bude dělat všechno pro to, aby je na obrazovkách dráždila co nejméně.

„Děkuji z celého srdce televizi za příležitost, velmi se těším! Přátelé a všichni vy, kteří bohužel radost s námi nesdílíte, já vám slibuji, že se budu snažit být pro vás co nejméně iritující (v rámci svých možností). Děkuji, že mi dáváte šanci,“ uvedla v prohlášení.

Reklama

Další články

Načítám