Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Doposud Zuzana Belohorcová (48) během soutěže Tvoja tvár znie povedome nemohla ukázat své ženské zbraně. Nyní se moderátorka mohla při proměně do Britney Spears zcela odvázat.

„Ty předchozí proměny byly takové nijaké, ale tohle byl můj šálek kávy. Umím se hýbat, ráda tancuji, takže jsem si to i sama užila,“ řekla Super.cz Zuzana a jedním dechem dodala: „Po těch všech dílech, kde jsem byla za muže, jsem konečně jsem byla za skutečnou ženskou."

„Samotná fyzická proměna v maskérně nebyla zas tak náročná,“ dodala Belohorcová, která minulé kolo vyhrála. „Když jsem si vylosovala tuto zpěvačku, tak jsem byla v rozpacích. Po vystoupení mi ale lidé říkali, že to bylo snad lepší než originál, to potěší. Konečně jsem mohla ukázat slovenskému národu, že nepatřím do starého želena. Že je moje životospráva dobrá, na to, že mi je 45 let,“ dodala s úsměvem Zuza Belohorcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám