Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Markéta Konvičková (29) je poslední měsíce především maminkou. Vedle toho se stále věnuje hudbě a nedávno začala také moderovat pořad Sama doma. Čas se svou holčičkou si užívá ze všeho nejvíc. „Neskutečně to letí. Je to boží! Každé ráno se na mě směje, je zdravá, co víc si přát,“ svěřila se v rozhovoru pro Super.cz zpěvačka.

Podle některých by ale s novou životní rolí měla na sociálních sítích omezit odhalené fotky a snímky v prádle. Zpěvačka na to má jiný názor. Pochlubila se snímkem v negližé a odhalila svou figuru po porodu. „Tuhle fotku tady přidávám jako reakci na několik podnětů, že bych se neměla fotit ve ,,spodním prádle”, když už jsem máma,“ svěřila se zpěvačka.

„Že takhle se fotí holky na diskotéce. Je mi 26 let a myslím, že cítit se dobře jako žena je právě nejtěžší v období mateřství, kdy máte úplně jiné starosti a hodnoty,“ řekla maminka roztomilé Amélie. „Jste kolikrát vyčerpaná, nevyspaná, oteklá nebo naopak pohublá, vlasy vypadané a v tom je ta síla. Být Žena. Máma. Jsme krásné a silné, ať už v prádle nebo bez, v koupelně nebo kuchyni, prostě jsme a basta,“ dodala odhodlaně zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám