Hlavní obsah
Článek

Herec Regé-Jean Page se neobjeví ve druhé sérii diváckého hitu Bridgertonovi, oznámili tvůrci jednoho z nejpopulárnějších seriálů poslední doby. Další řada tak bude bez vévody Simona. „Životní jízda. Bylo mi potěšením a poctou být vévodou,“ napsal k odchodu Page.

Pro čtenáře románů Julie Quinn, autorky předlohy, zřejmě nepůjde o až tak šokující informaci, stejně tak herec už dříve uvedl, že pro něj jde o sezónní záležitost. Zpráva však rozhodila skalní fanoušky seriálu. K těm se řadí i Kim Kardashian (43), která ji okomentovala slovy: „POČKAT! COŽE?!“

Seriál Bridgertonovi je zasazen do počátku 19. století a prostředí britské aristokracie. Odehrává se během společenské sezóny v Londýně, kdy se vdavekchtivé dívky snaží zaujmout bohaté gentlemany. Veškeré dění, především to pikantní, pak komentuje tajuplná autorka všemi hltaných článků s drby z vysoké společnosti, lady Whistledownová.

Hlavními postavami první série byli právě Regé-Jean Page a Phoebe Dynevor v roli dcery z vyšší společnosti a královny sezóny Daphne.

Alespoň trochu úsměvnou záležitostí na celé věci je styl oznámení hercova odchodu. Oficiální seriálová stránka je pojala právě jako další plátek lady W.

Nejdražší čtenáři,

mezitím co se všechny oči obracejí ke snaze lorda Anthonyho Bridgertona najít vikomtku, dáváme sbohem Regému-Jeanovi Pageovi, který tak triumfálně zahrál vévodu z Hastingsu. Na obrazovce nám bude chybět, ale navždy zůstane součástí rodiny Bridgertonových. Daphne bude dál oddanou manželkou a sestrou a pomůže bratrovi (Anthony - pozn.) se zorientovat v nadcházející společenské sezóně se vším, co nabízí - více intrik i romantiky, než kolik mí čtenáři snesou.

S pozdravem, lady Whistledownová.

Reklama

Další články

Načítám