Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Donedávna tvář své dcerky veřejně neprezentovali. Majk Spirit a jeho manželka Maria ale udělali výjimku kvůli focení pro aktuální číslo časopisu Grade. A je to dobře, protože jejich pětiměsíční holčička Aria je opravdu kouzelná. „Aria je naše slunce a my jsme její planetky,“ řekl Super.cz šťastný otec.

„V době, kdy lidé sdílejí až příliš mnoho ze svého soukromí, považuji za dobrý nápad nechat si některé věci alespoň na chvilku jen pro sebe. Řekli jsme si, že až ji poprvé ukážeme světu celou, uděláme to vkusně a stylově, a tak má Aria svou první titulní stranu již po šesti měsících od narození,“ říká slovenský rapper.

Jeho manželka, ukrajinská modelka Maria, mu přitakala. „U nás na Ukrajině se s novorozenými, a tedy mimořádně křehkými dětmi v prvních měsících života setkává jen velmi blízká rodina a přátelé. Zmíněné rozhodnutí tak vychází z mé kultury i osobního přesvědčení, že fotografie miminka není nutné postovat hned po porodu, rovnou z nemocnice, či z každé další chvilky. Říkejme tomu pověrčivost nebo nadměrná ochrana, její tvář jsem však chtěla první půlrok uchovat pouze pro nás.“

Nejenže slovenský hudebník poprvé ukázal dceru, ale jednalo se také o vůbec první focení s manželkou. Navíc je fotograf Lukáš Kimlička zvěčnil v jejich novém domě v Bratislavě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám