Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Tony Bennett (94) se nedávno svěřil světu, že trpí Alzheimerem. Naštěstí má vedle sebe velkou oporu, kterou je jeho žena Susan Crow (54).

Společně chodí často na procházky do Central Parku v New Yorku, kde byli vyfoceni. Pár se na vycházky sladil do sportovního oblečení a ruku v ruce vyšli do rušného města. V zeleni si chvilku odpočali i na lavičkách a během pozorování jejich pejska Happyho zpěvák láskyplně objal svou milovanou ženu.

Bennett a Crow jsou manželé od roku 2007, i když jejich vztah začal na konci osmdesátých let. Perličkou je, že s Tonym se v roce 1966 vyfotila Susanina maminka, kdy už jeho budoucí manželku čekala.

Tony s Alzheimerem bojuje už od roku 2016, ale donedávna se s ním pral tajně. Během rozhovoru s AARP zpěvákova třetí žena prozradila, jak na tom jazzová legenda je. „Není legrace dohadovat se s někým, kdo vám nerozumí. Ale cítím se špatně, když o tom mluvím já, protože máme mnohem větší štěstí než tolik lidí s touto diagnózou,“ popsala Crow s tím, že Bennett se i navzdory této nemoci snaží udržovat si svůj normální život.

Reklama

Další články

Načítám