Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá partnerka Jaromíra Jágra (52) rozhodně nepatří k těm nastávajícím maminkám, které by se v těhotenství bály do letadla. Veronika Kopřivová (33) radostnou novinku oznámila světu v únoru během dovolené na Maledivách. Nyní opět zabalila kufry a vyrazila do tepla.

Se svým partnerem Mirkem Dubovickým odletěli do Dubaje, kde modelka před pár dny oslavila své třicáté narozeniny. Krásné počasí a koupání v moři si Kopřivová užívá v 7. měsíci těhotenství, a svým rostoucím bříškem se dokonce pochlubila v plavkách. Na dotaz jedné z fanynek, zda se nebojí v požehnaném stavu cestovat, odpověděla:

„Naopak, můj lékař řekl ‘cítíte se dobře, jeďte a užívejte’. Šťastná mamča = šťastné mimčo. Já osobně se v Dubaji cítím mnohem ‘bezpečněji’ než v ČR. Život tady funguje i přes omezení a přísná hygienická opatření, které jsem zatím u nás neviděla,“ svěřila se Kopřivová s tím, že už koronavirem prošla.

„Mimochodem já měla covid dvakrát, vždy v ČR, a to chodím většinou mezi lidi jen na nákup. Od ‘doby covidové’ jsem cestovala po Francii, Itálii, Řecku, Lichtenštejnsku, Maledivách a teď Dubaj, vždy zdravá a šťastná. Každý ať se řídí vlastním vědomím a svědomím,“ dodala Veronika k výčtu zemí, kam se za poslední rok stihla podívat.

Reklama

Další články

Načítám