Hlavní obsah
Článek

Období, kdy nosí Zorka Hejdová (33) pod srdcem své první dítě, se krátí. Cítí se dobře, mnohem lépe než na začátku těhotenství. „Se vší pokorou musím říct, že se cítím moc fajn. Ten závěr je sice náročný a už se moc nevyspím, ale beru to jako trénink na to, co mě čeká po porodu,“ řekla Super.cz sympatická blondýnka s úsměvem.

Zorka absolvovala také několik „těhu focení“. S námi se podělila o nejspíš poslední profesionální snímky, které před porodem vznikly.

Když jsme se se Zorkou setkali naposledy, zajímalo nás, jestli je na svůj velký den připravená, jestli má do porodnice sbalené zavazadlo a doma vše nachystané na příchod nového člena.

„Že bych se cítila úplně připravená, to říct nemůžu... Vlastně si myslím, že na něco takového se nemůže žena úplně připravit, protože nikdo neví, jaký bude scénář. Nicméně se modlím za hladký průběh bez komplikací, tašku mám sbalenou a celkově jsem myšlenkami nastavená velmi pozitivně,“ řekla Super.cz s úsměvem Zorka a jedním dechem dodává: „Vlastně se těším, až to přijde a budeme konečně tři, a to je podle mě základ."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám