Hlavní obsah
Článek

Britská instagramerka Abbie Quinnen na sociální síti oznámila, že za sebou má hospitalizaci kvůli popáleninám. Podle návodu na internetu zkoušela vytvořit vázu z lahve od vína. Ta ale explodovala a dívce začaly hořet vlasy i oblečení. Skončila s popáleninami druhého stupně v obličeji a třetího stupně na ramenou a trupu.

K nehodě došlo 19. ledna, poté se Abbie odmlčela na sociálních sítích. Teprve před pár dny zveřejnila, co se stalo.

„Je mi líto, že jsem posledních pár týdnů chyběla a nepostovala moc věcí s AJ (její partner, tanečník AJ Pritchard - pozn.), moc jsme si přáli s vámi sdílet denní vlogy, ale stala se nehoda. Když jsme se podle tutorialu pokoušeli udělat vázu z lahve od vína, děsivě se to pokazilo a výsledkem byla zranění a popáleny, které vyžadovaly nepřetržitou sedmitýdenní lékařskou péči,“ napsala fanouškům.

Chvíle hrůzy bezprostředně po nehodě popsala deníku The Sun: „Bylo to hrozné, zpanikařila jsem a křičela. Padla jsem na podlahu a snažila se uhasit oheň. Život se mi promítl před očima.“

Abbie za sebou má zákroky, při níž jí lékaři implantovali kožní štěpy, nyní už se zotavuje doma. Své fanoušky důrazně nabádá k opatrnosti.

Reklama

Další články

Načítám