Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jessica Alba (39) patří k největším sexbombám své doby. Dnes se místo herectví věnuje spíš podnikání a vlastní kosmetické firmě, ale na její role ve filmech Sin City - město hříchu, Fantastická čtyřka nebo Honey nelze zapomenout.

Málokdo už ale ví, že Jessica v dětství trpěla zdravotními problémy a pobyla si hodně v nemocnici. "Vyrostla jsem s chronickým onemocněním. Než mi bylo 11, prodělala jsem pět operací. Trpěla jsem alergiemi a byla mnohokrát hospitalizovaná,“ promluvila o svém chatrném zdraví pro Romper.

Zlomovým momentem pro ni bylo narození prvního dítěte, dcery Honor (12). „Uvědomila jsem si, že chci žít, vzkvétat a strávit co nejvíce času s tímto malým človíčkem. Záleželo mi na mém zdraví. A chtěla jsem, aby i moje dítě bylo zdravé. Je velmi těžké být šťastný, když nejste zdravý.“

Jessiky maminka prodělala rakovinu, když byla velmi mladá, nebylo jí ani 25. V únoru letošního roku navíc vyšlo najevo, že se její tatínek léčí s rakovinou štítné žlázy. Kvůli zdravotním problémům, které sužovaly a stále sužují její rodinu, Alba přehodnotila své priority.

„Nemohla jsem se vrátit k tomu, co jsem dělala. Prostě jsem nemohla. Už mi na tom nezáleželo,“ popsala proč trochu upustila od herectví. Hraní se sice ještě věnuje, ale není její prioritou.

Jessica je spolumajitelkou značky Honest, která vyrábí přírodní kosmetiku pro děti i dospělé. V současné době se hodnota společnosti odhaduje na miliardu dolarů. Alba je kromě Honor také maminkou Haven (9) a Hayese (3).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám