Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jakmile muzikálová kráska Karolina Gudasová Neuvirthová (31) dozkoušela svou roli Kristýny v připravovaném muzikálu Láska nebeská, sbalila kufry a odletěla se svou rodinou na exotickou dovolenou. Vysněnou destinací se tentokrát stala Dubaj. Několik dní v ráji si s manželem Michalem a dětmi Emilkou a Marečkem báječně užili.

„Po dozkoušení muzikálu v Divadle Broadway jsme se s manželem rozhodli odletět za teplem. Ani ne tak kvůli nám, ale kvůli dětem. Chtěli jsme jim dopřát trošku normálního života,“ sdělila pro Super.cz Karolina, která byla ráda, že se na pár dní mohla podívat k moři.

„Bylo krásné vidět naše děti šťastné z toho, že mohou být u moře, socializovat se a hrát si s jinými dětmi. Myslím, že každý rodič, který má možnost, by odletěl. Bylo to také vidět, kolik Čechů místo hor, kam se nesmí, zvolili odlet do tepla,” dozvěděli jsme se dále od zpěvačky, která si v Dubaji také užívala otevřené služby.

„Úžasné bylo zase jít do restaurace, děti si mohly hrát na hřištích, vše skoro v normálu. Samozřejmě jsme všude nosili respirátory nebo roušky a podstoupili jsme několik testů,“ popsala zpěvačka s tím, že po návratu do ČR podstoupili další test a zůstali v karanténě. „Teď už jsme v Čechách, máme karanténu za sebou a doufáme, že se naše děti budou moct brzy vrátit do školek a na kroužky, které jim, jako všem ostatním dětem, už půl roku chybí,” dodala závěrem zpěvačka, která se také věnuje projektu pro děti Karol a Kvído.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám