Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další důkaz, že české modelky se ve světě neztratí. Loňská vítězka Miss Czech Republic Denisa Spergerová (23) se na třetí největší světové soutěži krásy Miss Grand International probojovala mezi deset nekrásnějších dívek.

V TOP 10 byla jedinou zástupkyní Evropy. Kromě Denisy nebyla žádná Evropanka ani mezi dvaceti nejúspěšnějšími dívkami. Soutěž se konala v Thajsku.

"Jsem na sebe moc pyšná. Udělala jsem maximum, tvrdě jsem tady makala a je to pro mě neskutečný úspěch. Moc si toho vážím, jsem opravdu šťastná a vděčná," řekla Super.cz Spergerová.

Ještě tři dny před finále přitom byla účast Denisy ohrožena. Během nácviků si poranila kotník a nebylo jasné, zda zvládne nazout podpatky. Vše nakonec dopadlo skvěle.

Denisa už před finále zabodovala v plavkové soutěži. V Swimsuit competition se probojovala mezi dvacet dívek s nejlepšími postavami. O titul Miss Grand International bojovalo sedmdesát dívek z celého světa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám