Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdejší modelka Loni Willison žije už pátým rokem na ulici. Pobývá v Los Angeles a živí se, jak to jde. Jídlo hledá i v odpadkových koších. Mezi lety 2012 a 2014 byla vdaná za herce Jeremyho Jacksona, představitele Hobieho v seriálu Pobřežní hlídka.

Loni v říjnu média Willison objevila na ulici poté, co o ní dva roky nebylo vidu. Britskému deníku The Sun tehdy řekla, že se má „fajn“ a nestojí o kontakt s bývalými přáteli ani o jejich pomoc. „Nechci se s nimi bavit, mám se prostě fajn. Nechci, aby mi někdo pomáhal,“ uvedla. Ani s exmanželem není v kontaktu.

Má prý kde přespat i co jíst. „Občas dostanu peníze a v koších a u obchodů je jídlo. Spousta,“ řekla. Své věci má Loni v batohu a nákupním košíku, kde si vozí tašky a různé deky.

Na ulici se dostala poté, co v roce 2016 přišla o práci v kosmetické firmě, pak dle svých slov pracovala pro realitního agenta, který jí prý odmítl zaplatit. K finančním problémům se přidaly i psychické, herečka nebyla schopná poplatit účty a přišla o byt. „Přišla jsem o dvě práce a všechno se rozpadlo,“ řekla někdejší modelka.

Reklama

Další články

Načítám