Hlavní obsah
Článek

Minulý měsíc HBO uvedlo dokumentární sérii Allen v. Farrow, v níž hvězdného režiséra Woodyho Allena (85) jeho adoptivní dcera Dylan Farrow (35) viní ze znásilnění. Režisér se od série distancuje s tím, že jde o snůšku výmyslů, vzbudila však trochu rozruch. O práci s Woodym nyní promluvila jedna z největších hvězd Hollywoodu Sharon Stone (66).

O Allenovi Sharon psala i ve své knize The Beauty of Living Twice, kterou aktuálně promuje. „Moje zkušenosti s Woodym Allenem byly vždy skvělé. Choval se ke mně jako velký profesionál. Byla jsem velmi mladá, když jsem s ním poprvé točila, bylo mi 19. Hodně mě povzbuzoval. Spolupracovala jsem s ním na třech filmech,“ popsala v rozhovoru pro rádiovou stanici Sirius XM.

„Byl naprosto úžasný, nemohu říct, že by byl něco jiného než skvělý. Jsem si velmi dobře vědoma dokumentu, který nedávno vyšel, ale nemám s ním žádnou podobnou zkušenost, o kterou bych se mohla podělit,“ dodala.

Stone natočila s Allenem filmy Vzpomínky na hvězdný prach (1980), Mravenec Z (1998) a Stárnoucí gigolo (2013). A práce s ním na rozdíl od jiných hereček nelituje. Oproti tomu například Kate Winslet přiznala, že se cítí provinile, že s ním nebo Romanem Polanským spolupracovala.

Dylan Farrow, kterou adoptoval, když byl ve vztahu s její matkou, herečkou Miou Farrow, nařkla režiséra v roce 2014 v dopise pro New York Times, že ji jako sedmiletou sexuálně zneužil. Woody to odmítl s tím, že byl v roce 1992 vyšetřován, ale nic se neprokázalo. O údajném zneužívání neexistují žádné důkazy, nikdy nebyl z ničeho obviněn.

Allen uvedl, že Dylan Farrow byla navedena ke lži svou matkou a není schopná rozlišit fantazii od reality. Podle něj mohlo jít o pomstu za jeho vztah s hereččinou adoptivní dcerou Soon-Yi (50), s níž si Woody začal, když byl ve vztahu s Miou, a v roce 1997 se s ní oženil.

Allena se zastali i další slavní. Na jeho obranu promluvila například Diane Keaton nebo herec Alec Baldwin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám