Hlavní obsah
Článek

Show Tvoje tvář má známý hlas ovládnou hity česko-slovenských interpretů. Herec Petr Rychlý (58) si tentokrát vylosoval opravdový oříšek: drsného slovenského rappera Rytmuse.

A aby to neměl ani trochu jednoduché, produkce mu vybrala kontroverzní hit Zlatokopky z roku 2010, ve kterém si rapper nebere servítky a nebrání se vulgarismům.

Stejně jako text vyvolal lavinu emocí také videoklip, který k písni Rytmus natočil. Jak už název napovídá, děj se točí kolem slečny, která se nechá vydržovat bohatým postarším pánem a radost i lásku jí vynahrazují drahé dárky a luxusní kabelky.

Zlatokopku si v Rytmusově klipu zahrála modelka Agáta Hanychová (38), která si na konci vystřihla i krátkou lesbickou scénu s herečkou a kamarádkou Evou Decastelo (45).

O velkolepý závěr nebudou diváci ochuzeni ani v Tváři, kam Hanychová a Decastelo přijaly pozvání. Žhavou líbačku během vystoupení Petra Rychlého předvedou po letech znovu.

V letošní 8. sezóně zábavní show se potkávají šampioni z předchozích ročníků. Kromě Petra Rychlého se mohou diváci těšit také na Jitku Boho (32), Ivu Pazderkovou (44), Davida Gránského (32), Martu Jandovou (49), Alberta Černého (34), Hanu Holišovou (43), Vojtu Drahokoupila (28), Bereniku Kohoutovou (33) a Romana Vojtka (51).

Reklama

Další články

Načítám