Hlavní obsah
Článek

Konec zatím posledního dílu Výměny manželek se nesl v příjemném duchu. Diváci v reakcích přiznávají, že už dlouho neviděli takhle milý díl a fajn páry k tomu. Mnozí po odvysílání změnili na bývalého politika a novináře Matěje Stropnického (37) názor.

„Já brečím jak želva, krásná Výměna. Stropnický strašně inteligentní kluk, jeho Dan také. Mamina i s tím manželem taky dobrý, fakt klobouček,“ napsala jedna z fanynek pořadu. „Je fajn ukázat lidem, že mladý Stropnický není blbec, jak si mnozí myslí, ale chytrý kluk se srdcem na pravém místě,“ přidala se další.

Výměna manželek

Na krajíčku měl i samotný Matěj. V rozhovoru mezi osmi očima mu zalichotila náhradní manželka, se kterou strávil na svém zámku v Osečanech 10 dní. „Tebe jako člověka si neuvěřitelně vážím. Ne jako politika, ne jako nějakýho Stropnickýho, ale vážím si tě jako Matěje,“ vysekla poklonu Martina. Taková slova uvedla novináře a politika do rozpaků a přiznal, že ho to „trošku dojalo“.

Fanoušky mimo jiné příjemně překvapilo, jak se zatím nezkušený Dan zhostil úlohy rodiče a zvládl se bez problému postarat o šestičlennou domácnost s půlročním kojencem.

„Matěj velmi sympatický a inteligentní člověk, Dan se srdcem na dlani, skvěle se postaral o miminko i ostatní děti. A druhá rodina taky fajn! Hlavně respekt pánovi, jak přijal muže na výměnu, bez homofobních řečí nebo divných obličejů,“ ocenila další divačka.

Partner Stropnického, herec Daniel Krejčík (26), se během natáčení několikrát svěřil, že po dětech také touží a doufá, že s Matějem budou moci jednou nějaké adoptovat. To by jim přáli i mnozí fanoušci pořadu. „Tohle byl snad nejlepší díl. Moc bych přála, aby se klukům splnil sen si adoptovat nějaké dítě,“ zaznělo v komentářích.

Reklama

Další články

Načítám