Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přesto, že je mu teprve 45 let, už je několikanásobným dědečkem. Zdeněk Godla (48) se raduje z nového přírůstku do rodiny. Narodil se mu vnouček.

„Jmenuje se Zdeněk Godla čtvrtý,“ pochlubil se nadšený dědeček. Pro svého jmenovce už má barvitě naplánovanou budoucnost. „Třeba si zahraje v Mostě!. Můj syn tam hrál také,“ vtipkuje herec.

I když je hvězda seriálu Most! a Ordinace v růžové zahradě 2 chlap jako hora, když jde o rodinu, neubrání se dojetí. „Miluju moc moc. Žiju pro svá vnoučátka,“ napsal pod fotku čerstvě narozeného chlapečka.

Mezi gratulanty k novému přírůstku do rodiny se přidal také jeho kolega a seriálový bratr z Ordinace, herec Martin Zounar (56) alias Bobo Švarc. „Gratuluji, ty dědku. Zdraví brácha.“

Godla, známý jako popelář Franta z Mostu!, je už trojnásobným dědečkem. První vnouče se mu narodilo loni v červnu. Holčičku Elenku přivedla na svět partnerka jeho syna Zdeňka (19). Druhé vnouče přišlo na svět o pár měsíců později v září.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám