Hlavní obsah
Článek

Aktuálně věnuje veškerou energii a čas péči o partnera Ondřeje Koláře, který utrpěl vážné zranění hlavy v osmifinále Evropské ligy proti Glasgow Rangers. S trochou nadsázky se dá říct, že je topmodelka Jana Tvrdíková (23) ráda za aktuální útlum pracovních aktivit.

V minulosti byla vítězka národního finále Schwarzkopf Elite Model Look a světového finále Elite Model Look 2016 převážnou část roku mimo domov, což teď nejde. „V předchozích letech jsem byla vždy několik měsíců ročně v zahraničí, cestovat v dnešní době je však skoro nemožné, a tak pracovní nabídky nechodí tak často,“ svěřila se Super.cz Tvrdíková, která se o partnera stará v jejich společném bytě.

Svět módy je kvůli pandemii v útlumu, ale očekává se, že se za pár měsíců věci začnou vracet do původní podoby, a například módní týdny ve světových metropolích by mohly vypadat podobně jako před pandemií. Jana například nechyběla na několika posledních edicích přehlídek francouzského módního domu Chanel.

Tvrdíková stále studuje, má nastavené kombinované studium, které jí umožňuje pracovat i přes týden. „VŠFS mi umožnila protáhnout si zkouškové období kvůli covidu, který jsem prodělala v lednu. I za tuto možnost jsem moc vděčná,“ dodala Tvrdíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám