Hlavní obsah
Článek

Herečku Danu Morávkovou (52) letos čeká životní jubileum. Oslavu narozenin, kterou by přivítala 50. narozeniny, zatím neplánuje, vše bude záviset na aktuální situaci spojené s koronavirem.

„Ráda bych měla nějakou oslavu, budu mít jubilejní narozeniny, ale uvidíme, co nám PES a politici dovolí,“ řekla Super.cz s úsměvem herečka, která vypadá fantasticky a blížící se číslo v občance by jí hádal jen málokdo.

„Už podruhé je budu trávit v nouzovém stavu. Mám to lepší, protože mám narozeniny 29. července, takže by se oslava dala udělat venku,“ prozradila Morávková s tím, že její syn je na tom poněkud hůř.

„Ale můj syn, který bude mít narozeniny teď v březnu, je podruhé tráví v nouzovém stavu. Poprvé jsme je slavili v lese, tak jsem zvědavá, jak je budeme slavit letos,“ řekla pobaveně Dana Morávková, kterou jsme potkali na focení kampaně. Herečka hýřila dobrou náladou, která ji neopouští ani v současné době. Vedle toho je ráda, že má doma celou rodinu.

„Syn měl odcestovat do Anglie po Vánocích, ale tam ta situace byla taky komplikovaná, takže teď je tady, ale každý den má školu, protože má zkouškové období. Učí se z domu distančně,“ svěřila se Dana, jejíž syn Petr studuje druhým rokem vysokou školu v zahraničí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám