Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden z nejúspěšnějších českých scenáristů Ivan Hubač prodělal jednu z nejtěžších forem koronaviru. Za sebou má tři týdny pekla a boje o život v pražské Nemocnici Na Bulovce. Včera ho lékaři pustili do domácího ošetřování a z nejhoršího je venku.

"Je něco úplně jiného jet v sanitce jako scenárista, který sbírá zajímavé příběhy pro svůj seriál Sanitka 2. A je něco zcela jiného být odvážen sanitkou jako pacient s těžkým průběhem covidu-19 do Fakultní nemocnice Bulovka. Bezmála tři neděle mě na infekčním a neurologickém oddělení vraceli lékaři a zdravotní sestry zpátky do života," řekl Super.cz Hubač.

"Toto je vyjádření mojí nejhlubší úcty k jejich přetěžké práci a nejupřímnější poděkování za péči, kterou mi se zvláštní samozřejmostí věnovali," dodal s vděčností scenárista Ivan Hubač, který například napsal libreto připravovaného muzikálu Robinson Crusoe a autorsky se podílel na právě běžícím televizním seriálu Zločiny Velké Prahy.

Reklama

Další články

Načítám