Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo ví, jak by si s koronavirovou infekcí poradila její postava v seriálu Slunečná. Bětu, hospodyni na statku, ale hlavně laskavou bylinkářku a léčitelku, co zná recept na každou bolístku, hraje Iva Hüttnerová (72). Ta se dostává z prodělaného covidu.

Netuší, kde se nakazila, i když z nemoci měla velký respekt a chovala se velmi opatrně. Nám prozradila, že byla vyřízená a prakticky 14 dnů jen spala a spala. „Nikdy v životě mi nebylo tak mizerně a trvalo to celý měsíc. Teď už jsem v pořádku, ale občas mě zaskočí únava,“ řekla Super.cz. „Ale ta nemusí být jen následkem covidu. Možná i počasím nebo věkem...?“ snaží se herečka a malířka již s humorem odlehčit situaci.

Zajímalo nás, co má Iva Hüttnerová s Bětou společného. „Kuchařka jsem průměrná, ale bylinky mě vždycky zajímaly. Hodně jich pěstuji na zahradě. Závidím Bětě její znalosti, nebo spíš scenáristovi Renému Decastelovi, a díky téhle roli jsem se o bylinkách spoustu věcí naučila. Dopřávám si i bylinkové čaje a už vyhlížím mladé kopřivy,“ uvedla herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám