Hlavní obsah
Článek

Vypořádat se s tím, že ji neznámý hacker přes facebookové stránky Divadla Pavla Trávníčka (73) obvinil z nevěry s houslovým virtuosem Jaroslavem Svěceným (63), nebylo pro Moniku Trávníčkovou nic příjemného.

"Už se snažím brát to jen jako úsměvnou historku, účet byl zablokovaný a celou věc řeší právník. Věřím, že účet bude obnoven, protože od září zase budeme hrát. Ale čekáme, stále je to v šetření," řekla Super.cz Monika, kterou internetový útok rozhodně neodradil od pořádání dalších online koncertů.

Ostatně na jednom z nich jsme se opět potkali a Monika oslňovala obřím dekoltem. "Užívám si, že v téhle době se naše streamové koncerty rozjíždějí, požadavky na ně jsou a pořadatelé volají, že by chtěli spolupracovat. Už máme nabídky na duben," pochlubila se Trávníčková, která účinkující střídá, jen Jaroslav Svěcený, jehož je zároveň manažerkou, nikdy nechybí.

První koncert, to byl adventní, moderovala ještě spolu s manželem, na valentýnském ho vystřídal Karel Voříšek, jinak koncerty uvádí sama. "Manžel pohyb mezi lidmi omezil, což chápu a toleruji. Ráda ho zase oslovím, ale já se také ráda zapojím, takže si to uvedu sama a jenom třeba poprosím o malou radu," vysvětlila.

Reklama

Další články

Načítám