Hlavní obsah
Článek

Začátkem března se zpěvačka skupiny Verona stala poprvé maminkou. Veronika Stýblová na světě přivítala syna, kterému dali s manželem jméno Sebastian. Jen 14 dní po jeho narození se vrhli na rodinné focení a prvními snímky se nyní pochlubili.

„Focení bylo naprosto úžasné. Fotky dělala moje spolužačka z konzervatoře Hedvika Fialová Tůmová. Sebík byl při focení vážně neskutečně hodný, tak to šlo samo. Chtěli jsme nějaké přirozené lifestyle fotky z domácího prostředí a Hedvika to naprosto dokonale zachytila na snímcích,“ svěřila se Super.cz zpěvačka.

„Nejtěžší samozřejmě bylo vybrat ty nejlepší, protože pro nás byla jedna fotka hezčí než druhá. Z výsledku jsme nadšení a už se těšíme, až uděláme nějaké nové obrazy do chodby v našem novém domečku,“ svěřila se Veronika a popsala, jak u ní probíhají první týdny s miminkem.

„Co se týká šestinedělí, tak myslím, že to zvládám skutečně velmi dobře. Maličký mě nechá v noci krásně vyspat a budí se jen na kojení, takže se mu přes den mohu plně věnovat a mazlit se. První týden byl s námi manžel doma, aby si ho pořádně užil a hodně nám pomáhal, což bylo vážně skvělé a já si po porodu mohla trošku odpočinout,“ dodala zpěvačka, která si svou novou životní roli naprosto užívá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám