Hlavní obsah
Článek

Orlando Bloom (47) se nečekaně rozpovídal o intimním životě se snoubenkou Katy Perry (39), se kterou v srpnu přivítali na svět dcerku Daisy Dove. A naznačil, že jako novopečení rodiče mají aktuálně jiné priority.

V rozhovoru pro The Guardian položil reportér herci jasnou otázku: „Jak často máte sex?“ Bloom překvapivě vůbec nechodil kolem horké kaše. „Ne dostatečně často,“ přiznal. „Máme malé mimčo,“ odůvodnil vzápětí.

Není to poprvé, co se Orlando rozpovídal o svém sexuálním životě. Před rokem se nechal slyšet, že než potkal Katy, šest měsíců byl v celibátu.

„Původně jsem to plánoval dodržovat pouze tři měsíce, ale pak se mi to zalíbilo. Ale bylo to šílené, nemyslím si, že je to zdravé, a ani bych to nedoporučoval. Tam dole by to mělo být živější,“ doplnil s tím, že v období celibátu nemohl ani masturbovat nebo se jinak sexuálně stimulovat.

O vztahu Katy a Orlanda se začalo spekulovat po Zlatých glóbech v roce 2016, kde byli viděni spolu. V průběhu vztahu si dopřáli pauzu, ale na Valentýna 2019 se zasnoubili. Orlando má ještě desetiletého syna Flynna s exmanželkou Mirandou Kerr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám