Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco jejich starší sestra, lady Kitty Spencer, je známou postavou vysoké britské společnosti, snímků dvojčat lady Amelie a lady Elizy je jako šafránu. Sestry se nyní nechaly zvěčnit pro britský magazín Tatler, zdobí titulní stranu březnového vydání. Číslo vzbudilo velkou pozornost a o sestrách se začalo psát jako o „nové britské obsesi“.

Snímky vznikly v Jižní Africe, která je pro dvojčata druhým domovem, vyrůstaly v Kapském Městě. Tradičním sídlem rodiny Spencerových je však už víc než 500 let zámek Althorp. Zde do svatby s princem Charlesem žila i jejich teta Diana.

„Je to nádherné místo. Strávily jsme tam první tři roky našich životů, jako děti jsme to místo prozkoumávaly a objevovaly. A protože jsme součástí dlouholeté tradice Spencerových, vždy to bude jeden z našich domovů,“ uvedla Eliza. p

Sestry vzpomínaly i na svou tetičku. Princeznu lidských srdcí, jak se Dianě přezdívalo, si pamatují jako „neuvěřitelně vřelou, mateřskou a milující“.

„Vždycky vynaložila úsilí, aby s námi byla v kontaktu, měla talent číst v dětských srdcích,“ řekla Eliza. V době smrti Diany sestrám bylo pět let.

Amelia a Eliza Spencerovy pro magazín Tatler

Snímky vznikly v Kapském Městě, které je jejich druhým domovem

Amelia a Eliza si nejsou podobné jen vizuálně, ale i povahově. „Máme rády stejné věci a máme i společné přátele,“ říkají.

Shodují se ale, že těmi nejlepšími jsou si vzájemně. „To se nedá srovnat s ničím jiným.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám