Hlavní obsah
Článek

Oblíbená cvičitelka Hanka Kynychová (56) to v poslední době neměla jednoduché. Nedávno k ní do fitka, kde pořádá online lekce pro své klienty, vtrhla policie.

„Přišli na udání zkontrolovat, jestli tam nemám nelegálně hodiny pro veřejnost,“ svěřila se tehdy Super.cz otřesená Hanka.

A aby toho nebylo málo, zanedlouho navštívila policejní stanici znovu, tentokrát kvůli sousedovi, který její rodinu v noci obtěžoval hlukem a po stížnosti cvičitelku slovně a velmi vulgárně napadl před jejími dětmi. "Je mi to nepříjemné. Připadala jsem si jako bonzák. Ale máme strach," řekla nám.

Chmury posledních týdnů ale hodila Hanka za hlavu a s optimismem přivítala jaro, které oficiálně začalo včera. Její příznivci na sociálních sítích už dychtivě očekávali, kdy je znovu překvapí dalším dráždivým snímkem a dočkali se.

„Když jsem si před časem pořídila nový kožíšek, myslela jsem si, že už ho letos neužiju. Ani ve snu by mě nenapadlo, že se první jarní den vzbudím a venku bude sníh,“ napsala si brunetka ke snímku, na kterém pózuje v zasněžené zahradě zahalená pouze do kožichu, pod kterým, jak se zdá, byla nahá.

V komentářích se začaly ihned hromadit lichotky především na její silikonem vylepšený dekolt. Někteří oceňují, že se toho Kynychová zkrátka nebojí. „Čím dál odvážnější, ale krásná,“ nechala se slyšet jedna z žen. „Já myslím, že ten kožíšek je zbytečný,“ nechal se unést bujným dekoltem i představivostí fanoušek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám