Hlavní obsah
Článek

Ve Slunečné musí být Eva Burešová (30) za decentní vesnickou holku, které víc než na vzhledu záleží na statku a zvířatech. Výrazně nalakované nehty, odvážné líčení nebo změny účesu tedy nepřipadají v úvahu. Experimenty a změny image si herečka dopřává alespoň v soukromí, když zrovna netočí.

Krásná brunetka a maminka syna Nathaniela zkouší v poslední době nejrůznější účesy. Nedávno se pochlubila fotkou v paruce, díky které se z ní na chvíli stala zrzka, nově si nechala na vlasy naplést dlouhé copánky. A podle fotek se zdá, že se v novém účesu cítí sebevědomě a sexy.

Razantní změna mile překvapila hereččiny kolegy ale i fanoušky. Někteří by si Evu s novým účesem dokázali představit i ve zmíněném seriálu jako holku ze statku. „Krásné, myslím, že Týně by to slušelo,“ napsala jedna z fanynek.

Evě Burešové se poslední dobou daří po všech stránkách. Kromě hlavní role v divácky úspěšném seriálu dostala také nabídku porotkyně v další řadě show Tvoje tvář má známý hlas. V soukromí září štěstím po boku kuchaře a porotce show Masterchef Česko Přemka Forejta, kterého už před světem netají.

Líbí se vám nový účes Evy Burešové?
Ano, je velmi atraktivní
9,3 %
Bez copánků jí to sluší mnohem víc
90,7 %
Celkem hlasovalo 50944 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám