Hlavní obsah
Článek

Vztah Jany Tvrdíkové a Ondřeje Koláře prochází zatěžkávací zkouškou. Topmodelka se strachuje o svého partnera fotbalistu, který byl ve čtvrtek v rámci osmifinále Evropské ligy proti Glasgow Rangers zraněn. Brankář Slavie musel po brutálním faulu protihráče Kemara Roofa na vyšetření. V nemocnici se pak ukázalo, že zranění je vážnější, než se čekalo.

„Noční vyšetření ukázalo zlomeninu čelní dutiny vlevo. Ondřej Kolář po příletu zamíří do péče lékařů ÚVN,“ napsal na Twitteru šéf Slavie a zároveň brankářův možná i budoucí tchán Jaroslav Tvrdík.

Likvidační faul na Ondřeje Koláře.

Po návratu do Česka a absolvování nutných lékařských úkonů se s největší pravděpodobností bude o profesionálního sportovce doma starat právě sympatická topmodelka a dcera šéfa Slavie. Jana a Ondřej už spolu totiž sdílí bydlení.

„Ve společné domácnosti je nám spolu moc hezky,“ prozradila Super.cz před časem v rozhovoru kráska z agentury Elite Prague a jedním dechem dodala: „Snažíme se být většinu času doma, abychom se někde nenakazili. Trávíme čas většinou v Praze a pak, když je více volna, jezdíme do Liberce. Tam pak podnikáme procházky v přírodě.“ Na náročnější aktivity si teď pár bude muset nechat zajít chuť.

Super.cz kontaktoval Janu Tvrdíkovou, která na dotazy zatím neodpověděla. Je jasné, že o svého milého musela mít obrovský strach.

Reklama

Další články

Načítám