Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Katie Price (45) se pochlubila na sociální síti fotkou s bříškem. Na snímku z auta si hladí pupík a v popisku fotky ujistila fanoušky, že je v pořádku a zdravá, a poděkovala partnerovi Carlu Woodsovi (32), že je „její součástí“. Fanoušci začali okamžitě spekulovat, jestli se jedná o miminko na cestě, nebo jestli se Katie jenom trochu moc napucla a sledující škádlí.

Katie má zatím pět dětí, syna Juniora (15) a dceru Princess (13) s bývalým manželem Peterem Andrem, Jetta (7) a Bunny (6) s dalším exmanželem Kieranem Haylerem a nejstaršího Harveyho (18), který se narodil s autismem a dalším postižením, a momentálně je v ústavní péči.

S Haylerem Katie dovršila rozvod teprve před týdnem. Fotku s bříškem sdílela jen krátce poté, co ji už podruhé chytili za volantem bez řidičského oprávnění.

Tento týden Katie přiznala, že by chtěla ještě alespoň čtyři další děti, a netají se tím, že se s Woodsem o miminko snaží. Čtyři mladší děti ovšem přišly na svět císařským řezem a s dalším jí hrozí komplikace, přiznala sledujícím.

„Kdybych mohla, měla bych aspoň další čtyři potomky, možná můžu, ale můj věk tomu moc nepomáhá. Ve skutečnosti doufám, že budou aspoň dva. Další by byly zázrak. Ještě nejsem těhotná, ale v karanténě jsem přibrala. Ale rozhodně chci další děti. Moje rostou jako z vody, tak si musím udělat nové,“ přiznala před časem deníku The Sun.

S o deset let mladším Woodsem randí Price ani ne rok a mluví o něm jako o lásce svého života, jako ostatně o všech svých dosavadních partnerech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám