Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Supermodelka Elle Macpherson (56) rozhodně stále nepověsila modeling na hřebíček. Nedávno nafotila nové snímky pro německý magazín Madame a mezi nimi i snímky v plavkách a nahoře bez.

Modelka snímky sdílela na svém instagramovém profilu a nechyběl ani výběr fotek, kde se nahá plaví na nafukovací matraci v bazénu. Tahle žena je stále věrná své přezdívce The Body (To tělo).

Elle je na sebe ovšem velice přísná a svou figuru nemá zadarmo. Vyhýbá se alkoholu, dodržuje striktní dietu a pravidelně cvičí. Žádný zázračný recept nemá, jen tvrdý režim.

Alkohol přestala modelka pít ve svých 40 letech a denně cvičí v půl sedmé ráno. „Buď cvičím jógu, nebo nasednu na kolo a sjedu si na pláž zaplavat. Když jsem na cestách, beru si s sebou běžecké boty a buď si zaběhám, nebo se jen projdu. Ráda poznávám nová místa a jsem venku,“ uvedla před časem pro Harper’s Bazaar Australia.

Snídani si Elle dopřává kolem osmé hodiny ranní. „Někdy je to proteinové smootie, ale když chci něco teplého, připravím si pošírované vejce na slunečnicový, nebo tmavý bezlepkový chléb, ovesnou kaši s agáve, nebo chia pudink s mandlovým mlékem.“

Jediné sladkosti, které si občas dopřeje, jsou hořká čokoláda, nebo espresso se šlehačkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám