Hlavní obsah
Článek

V polovině února Dominika Gottová (50)odletěla do Finska. Nejstarší dcera Karla Gotta se nejen rozhodla žít po boku svého muže Tima Tolkkiho, ale také více v anonymitě, která jí v Česku chyběla. Již před odletem avizovala, že by chtěla v Helsinkách nastoupit na léčení svých psychických problémů, a tak také učinila.

Dominika po příletu nejdříve řešila stěhování do státního bytu, který s manželem dostali. „Ve Finsku se nám s Timem daří dobře. Dostali jsme státní byt, který si teď zařizujeme, a já se snažím si tady najít práci,“ svěřila se Super.cz Gottová. Dalším krokem v jejím životě byl nástup na léčení.

„Nabízeli mi léčení už v Praze, ale to jsem odmítla, protože jsem nechtěla být na očích lidem, kteří mne znají. Tuhle léčebnu ve Finsku znám, byla jsem tady kvůli nespavosti hospitalizovaná už na podzim 2018. A mám tady klid,“ řekla Blesku Gottová, která bude nyní nějakou dobu v zařízení. „Snad táta z nebe vidí, že se snažím,“ dodala Gottová.

Nejstarší dcera Karla Gotta se snaží odbourat nejen závislost na alkoholu. V poslední době měla kvůli stresu také problémy se spaním. To vedlo k nadměrnému užívání léků a sama Dominika si uvědomila, že je nutné vyhledat odbornou pomoc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám