Hlavní obsah
Článek

Cara Delevingne (31) randila s řadou slavných žen i mužů, poslední vztah, který zveřejnila, byl s herečkou Ashley Benson. Dnes se modelka označuje jako pansexuální, ale v minulosti se svou sexualitou zápolila. Jako náctiletou ji láska ke stejnému pohlaví znechucovala, a když si uvědomila, že i ji přitahují ženy, dokonce pomýšlela na sebevraždu.

„Vyrostla jsem ve staromódní domácnosti, neznala jsem žádného gaye ani lesbičku. Nic jsem o tom nevěděla, a aniž bych si to uvědomovala, v průběhu dospívání se ze mě stala docela homofobka. Jen samotná představa partnerského vztahu lidí stejného pohlaví mě znechucovala. Říkala jsem si, že to bych nikdy nemohla,“ přiznala v podcastu Goop herečce Gwyneth Paltrow.

„Když jsem si sama uvědomila, co jsem, přepadly mě masivní deprese, a dokonce myšlenky na sebevraždu, tak moc jsem se za sebe styděla.“

S touto stránkou sebe samé se už modelka smířila a dnes je za ni ráda. Její orientace byla ale v průběhu let velmi proměnlivá.

„Dodnes si občas říkám, že bych si přála, abych prostě byla hetero. Je to hodně komplikované,“ připustila.

Pro Caru je kromě fluidní sexuality charakteristický také androgynní styl, který promítla hlavně do modelingu. „Byla jsem tak nešťastná, že nemohu být sama sebou a musím někam zapadat. Miluji být ženou a oblékat se a líčit, ale také se mi líbí být drsná jako muž. Je mi příjemněji v téhle proměnlivosti, kdy jsem jednoduše člověkem, skoro zvířetem, protože přesně to jsme. Musíme věřit našim instinktům,“ vysvětlila svůj postoj.

„Ať se člověk definuje jakkoliv, jako ona nebo on, mě přitahuje osobnost dotyčného,“ vysvětlila před časem svou pansexualitu pro Variety.

Kromě Benson byla modelka v minulosti spojována s Harrym Stylesem, Jakem Buggem, randila ale také s Michelle Rodriguez nebo zpěvačkou St Vincent.

Reklama

Další články

Načítám