Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejúspěšnějších českých blogerek Týnuš Třešničková (28) potvrdila Super.cz rozchod s expartnerem Ladislavem. Ten na ní poté nenechal nit suchou a veřejně o ní promluvil jako o pokryteckém zlém člověku, kterého už v životě nechce vidět. Dokonce tvrdí, že ho hned při první příležitosti podvedla.

Co na nařčení říká sama Týnuš? Podle informací Super.cz to byla ona, kdo vztah ukončil. Ladislav "kopačky" zřejmě neunesl, a proto ten drsný útok na blogerku, která si kvůli popálení v turecké restauraci předloni prošla peklem.

"Jsem z jeho slov hodně překvapená. Byla jsem k němu slušná, vše jsme si vyříkali. Chtěl vztah stále udržovat, i když z mé strany tam už nic nebylo," řekla Super.cz Týnuš. "Vystěhovala jsem ho ze svého bytu a řekla, že už se nechci vidět. Poté začal dělat tohle divadlo. Ani nechci zveřejňovat ty ošklivé nadávky a vyhrožování, které mi psal. Nebudu se snižovat na jeho úroveň," upřesnila blogerka. "Jsem tak ráda, že už je konec," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám