Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pořad Výměna manželek nechává nahlédnout do domácností českých rodin a nese s sebou mnohá překvapení. Tentokrát se o ně postaral pár Alena (32) a Míra (36). Dvaatřicetiletá účastnice má totiž dle slov svého partnera ráda film Padesát odstínů šedi, který je protkaný BDSM praktikami, čemuž odpovídalo i vybavení ložnice: provazy, bičík, stěny vyzdobené akty.

Kuriózní bylo, že právě tento pokoj, a to se vším všudy, dostala na deset dní přidělený druhá účastnice Jana (38). Dotazy na sebe nenechaly dlouho čekat. „Strašně mě zajímá ložnice, kde spím. (...) Tam se jako mučíte?“ vyptávala se. Na to konto jí Míra vysvětlil, jak se věci mají.

„Jsme trochu výstřední, neříkám, že ne, ale máme to doma za zavřenými dveřmi,“ řekl. S Alenou vychovávají syna Matyáše (4), který podle něj do pokoje nemá přístup.

Rodina žije v nádražním domku v obci Branná, manželé od Výměny čekají, že je posune vpřed, Alena doufá, že si odpočine.

Jana žije ve Valašském Meziříčí s partnerem Jiřím (39), se kterým po deseti letech chystají svatbu, a s dcerou Gitou (10). Vztah podle Jany není úplně ideální, vadí jí, že Jiří je příliš velký romantik a až moc se snaží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám