Hlavní obsah
Článek

V roce 2015 zářila Martina Marková na parketu StarDance. Sexy tanečnice tehdy soutěžila po boku herce Marka Taclíka. V posledních letech se spíše, než latinskoamerickému tanci začala věnovat naplno fitness. V době, kdy nemůže se svými klienty pravidelně cvičit, se energická kráska pustila na budování vysněného bydlení. Novým bytem se Super.cz nyní pochlubila.

„Byt ještě není kompletně hotový vzhledem k nynější situaci,“ svěřila se Super.cz Martina, která s přítelem postupně buduje domov podle svých představ. „Bydlíme v loftu s velkou terasou v centru Prahy. Byt jsme zařídili industriálně tak, jak si loft žádá,“ svěřila se Martina, která dbá v bytě na detaily.

„Přítel je fotograf, takže má i pár starších kousků aparátů vystavených na poličce. A Iron Man byl úplně první dárek, který ode mě před více než 6 lety dostal. Má tyhle designové věci rád. Já jsem zase toužila po gramofonu. Každý den při snídaní si pouštíme staré, ale i moderní desky. Zážitek z muziky je úplně na jiné úrovni a mám tenhle rituál moc ráda,“ svěřila se někdejší tanečnice, která si udržuje dokonalou figuru nejen cvičením, ale také zdravou stravou.

„V bytě jsme odhalili původní betonové překlady, které byly skryté pod bílou omítkou,“ ukázala nám Martina, která má v loftu také vysněné místo. „Mám svou vlastní šatnu, což je sen snad každé ženy,“ pochlubila se Martina, která většinu modelů kvůli lockdownu nemůže nosit a těší se tak na chvíli, kdy bude mít příležitost si své šaty obléknout.

Zatím se tedy věnuje designu svého bytu. „Vrata, která mají rezavý zámek, jsou nástěnná dekorace, kterou jsem dostala jako dárek a překvapení od realizační firmy, která nám byt renovovala. Je to originální nástěnná 3D dekorace, kterou dotváří v protikladu drsného rezu čistý, skleněný, křišťálový lustr, který jsme si osobně jeli vybrat do Jablonce,“ řekla Super.cz Martina.

Reklama

Další články

Načítám