Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televizní diváci ji v seriálu Sestřičky (předtím Modrý kód) vídali v roli Bíby Bojanové, po roční pauze se měla Lenka Termerová vrátit do děje. To se ale nestane. Herečka roli kvůli obavám o zdraví pustila.

„Vzhledem k tomu, že jsem byla po operaci, jsem se rozhodla v natáčení nepokračovat. Ačkoli vím, že natáčení provázejí bezpečnostní opatření, je to riziko, které jsem nechtěla podstoupit,“ vysvětlila odchod herečka.

Tvůrci tak museli její postavu přeobsadit, volba padla na Kateřinu Macháčkovou. „V první chvíli jsem s tím měla problém, ještě nikdy se mi nestalo, že bych po někom přebírala roli. Zažila jsem to pochopitelně jako divák při sledování zahraničních seriálů – a myslím si, že takové změny se nepřijímají s nadšením. Ale to jsem dnes neřešila, situace je zkrátka taková,“ svěřila Macháčková.

Krok konzultovala i s kolegyní, chtěla znát její názor.

„Role mi byla nabídnuta s tím, že Lenka v natáčení ze strachu o zdraví nechce pokračovat. Volala jsem jí také proto, že jsem se o ni bála. I když já jsem stejně riziková. Jsem stejně stará, mám za sebou nějaké nemoci, mám astma, ale také jsem fatalista. Co se má stát, se stane,“ říká herečka, která do děje vstoupí na nemocničním lůžku. První natáčecí dny tak proležela v posteli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám