Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na konci února odletěla Dominika Mesarošová (38) s partnerem a synem na dovolenou do Dominikánské republiky. Výlet za sluncem si kvůli zhoršující se situaci a restrikcím v Čechách prodloužili. Cítí se tam bezpečněji a zatím nemají důvod se vracet. "Školky jsou zavřené, Eliánkovi to tady svědčí, vidím jako nejrozumnější zatím zůstat zde," řekla Super.cz Dominika.

Po poslední fotce v plavkách mezi fanoušky nastaly spekulace, že je modelka těhotná. "Nemůžu se zbavit dojmu, že brzy oznámíte novinku," napsala jedna z fanynek a přidávali se další obdivovatelé sexy Dominiky.

"Pokud není těhotná, tak má z vašich komentářů určitě radost. Dost makala na postavě," odepsala jedna z dam. Dominika na postavě totiž dře. Doma má běžecký pás a několikrát se nechala slyšet, že druhé dítě v plánu nemá.

Toto Super.cz z dovolené napsala ke své postavě: "Makám na sobě celý rok, ale před dovolenou jsem trochu víc zabrala, abych si zde mohla dát i tu zmrzlinu. Mají tu fitko, a když vyjde čas a Eliánek zrovna spinká po obědě, zajdu si zacvičit. Baví mě to," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám