Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Emily Ratajkowski (32) se nikdy nestyděla za nahotu. Své fanoušky pravidelně zásobuje rajcovními fotkami, které jsou nafoceny tak, aby neukázala úplně všechno, přesto ale dost na to, aby měly snímky patřičný erotický náboj.

Ve žhavém pózování nepřestala ani v době těhotenství. Kráska ve čtvrtek oznámila, že přivedla na svět syna, kterého s manželem Sebastianem pojmenovali Sylvester Apollo Bear. Ještě předtím se neváhala vyfotit s bříškem nahá v koupelně. Jindy zase pózovala v sexy plavkách. Svůdné těhotenské fotky této populární modelky si připomeňte v galerii.

Emily Ratajkowski se proslavila díky účinkování ve videoklipu písně Blurred Lines Robina Thickeho. Má za sebou ovšem také pózování pro plavkové Sports Illustated, focení s Terrym Richardsonem či herecký debut v dramatu Zmizelá, kde ztvárnila milenku Bena Afflecka. Od té doby se jí nabídky na focení jen hrnou a vydělává i prostřednictvím sociálních sítí. Na Instagramu ji sleduje více než 27 miliónů fanoušků, kteří hltají každý její příspěvek. A většinou se mají opravdu na co dívat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám