Hlavní obsah
Článek

Na obrazovky se vrací oblíbená show Tvoje tvář má známý hlas, ale v trochu jiném kabátě. Pořadem tentokrát budou provázet dva moderátoři, a to Ondřej Sokol a Aleš Háma, a diváci se mohou těšit na ty nejlepší soutěžící z řad minulých. Jednou z nich bude i vítězka čtvrté řady Berenika Kohoutová (33).

Herečka už má za sebou natáčení prvního dílu. „Bylo to přesně, jak jsem říkala, pár vteřin před výstupem šílená tréma a zatmění, ale nějak jsme to zvládli. Každopádně myslím, že jsme si to hodně užili,“ svěřila se herečka, která se do práce vrací po mateřské dovolené, na které byla s dcerou Lolou.

Berenika mimo jiné svěřila, že je velmi spokojená s výběrem moderátorů. „Ondru si moc dobře pamatuju, je to velký profík a Aleše mám moc ráda, toho beru jako takový opatrovnický element,“ řekla Kohoutová.

Vedle ní se do show vrací také herec a zpěvák Roman Vojtek (51). „Já vlastně ani nevím, jestli se mi dělají lépe ženy, nebo muži. V druhé řadě jsem často ztvárňoval ženy, myslím, že to bylo celkem čtyřikrát. Dělal jsem je vždycky rád. Ono je to těžké v tom, že se to nesmí úplně přehánět, aby z toho nebyla úplná travesty show. Je to zkrátka a dobře vždycky výzva,“ míní herec.

V porotě nové řady vedle Evy Burešové a Marka Lambory usedne ostřílený porotce Jakub Kohák, kterému snad nikdy nedojde humor. Mezi soutěžícími se objeví Hanka Holišová a Vojta Drahokoupil, Petr Rychlý, Jitka Boho, Iva Pazderková, David Gránský, Marta Jandová a Albert Černý.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám